Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

35 kilometer ten westen van Antalya bevindt zich de toeristische trekpleister Kemer. De laatste twintig jaar is dit vissersdorpje onder invloed van het toerisme uitgegroeid tot een heus stadje. Kemer wordt omringd door prachtige stranden en in de haven kunnen tot 150 jachten aanmeren. 

Vermits Kemer niet enkel een toeristisch stadje is maar ook het administratieve centrum voor de regio is het hier het hele jaar door levendig. Enkele van de bekendste discotheken van de Turkse Riviera zijn in Kemer gevestigd en ook op culinair vlak scoort dit toeristisch paradijs stevig dankzij de aanwezigheid van ettelijke uitstekende restaurants. 

Vervelen zal u zich zeker niet in Kemer: raften, diepzeeduiken, een jeep safari, een dagje op zee, een uitstapje naar het Dinopark of het dolfinarium, lekker eten en shoppen, … Zelfs de meest veeleisende toerist komt hier beslist aan zijn trekken. 

Ons vastgoedaanbod in Kemer bestaat uit appartementen en villa’s. Kemer is omwille van haar populariteit en het verbod op hoogbouw niet een van de goedkoopste plekken van de regio: de prijzen liggen hier hoger dan het gemiddelde.

Ligging en klimaat. Kemer ligt op 35 kilometer van Antalya en 55 kilometer van de luchthaven. Het heerlijke Middellandse Zee klimaat zorgt voor  warme zomers en zachte winters.

Zee en strand. De stranden rond Kemer zijn meestal kiezelstranden die opgespoten zijn met zand en allemaal bijzonder goed uitgerust voor een heerlijke dag aan zee: ligstoelen, parasols, kleedhokjes, douches, en gezellige strandbars waar u kan genieten van een lekker hapje en een drankje.

Bereikbaarheid. Vanuit het centrum van Kemer kan u via een regelmatige verbinding rechtstreeks naar het busstation van Antalya. Er is ook een halte voorzien aan het grote shopping center Migros 5M. Bovendien vertrekken er vanuit Kemer op geregelde tijdstippen bussen naar zowat alle andere toeristische centra in de buurt: Beldibi, Goynuk, Chamyuva en Tekirova. In de haven kan u inschepen op de “zee-bus” (Deniz Otobüs) die u in vijftig minuten naar de oude haven van Antalya brengt, pal in het historische centrum van de stad.

Bezienswaardigheden. In de haven van Kemer kunnen tot 150 schepen aanmeren en in de zomer is het hier dan ook een komen en gaan van plezierboten en zeiljachten. Van hieruit vertrekken eveneens de toeristische excursieboten naar Olympos, Phaselis, de Piratengrot en Paradise Bay. Pal naast de haven ligt een van de grotere stranden van Kemer met aansluitend een goed onderhouden groen park. Voor de liefhebbers van waterpret is een bezoekje aan het aquapark en het dolfinarium zeker de moeite waard.

Kenmerken. Kemer bruist van de activiteit en is een van de drukst bezochte badplaatsen in de regio. In de zomermaanden is een bezoek aan een van de bekende (openlucht)discotheken – Crystal, Aura, Inferno en Salinas – een absolute must voor de liefhebbers van het nachtleven. Fijnproevers komen aan hun trekken in de betere restaurants, waaronder enkele van de besten in de hele regio (voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar de TripAdvisor website). Zowel de kwaliteit van het voedsel als de bediening zijn van een uitzonderlijk hoog niveau. 

Ook voor wie op zoek is naar wat avontuur heeft Kemer heel wat te bieden: raften, diepzeeduiken, een jeep safari, een privéjacht huren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vermits Kemer niet enkel een toeristisch stadje is maar ook het administratieve centrum voor de regio is het hier het hele jaar door levendig.

Vastgoed in Kemer. Ons aanbod in Kemer is zeer gevarieerd. We bieden enerzijds nieuwe appartementen en villa’s aan in het centrum en de buitenwijken; alsook panden in de oudere wijken die doorgaans dichter bij het centrum en de zee liggen. 

Vermits Kemer een bijzonder populaire plek is waardoor de vraag het aanbod overtreft – de schaarste aan grond en het verbod op hoogbouw zorgen voor een tekort aan nieuwe projecten – zijn de vastgoedprijzen hier beduidend hoger dan in de andere toeristische centra in de omgeving.

Meer weten
Kemer
Kemer Centrum

Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55