Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

Goynuk is een klein toeristisch stadje in de buurt van Kemer. De zee is er kristalhelder en de temperatuur van het zeewater loopt in de zomer op tot een aangename zevenentwintig graden. De meeste kiezelstranden zijn opgespoten met fijn zand tot aan de waterrand, en het prachtige landschap zorgt voor een aangename uitzicht. In het stadje zelf en in de nabije omgeving valt er heel wat te beleven: het Dinopark, de Goynuk Kanyon, Phaselis, Paradise Bay, de berg Tahtali enzovoort. 

Het vastgoed bestaat hier vooral uit villa’s, appartementen zijn eerder zeldzaam in Goynuk. Alle villa’s zijn van een uitstekende kwaliteit en liggen in een aangename omgeving. De prijzen liggen rond het gemiddelde van de regio, ondanks het feit dat er bijna geen eigendommen beschikbaar zijn met zeezicht.

Ligging en klimaat. Goynuk ligt op ongeveer zeven kilometer van Kemer en vijvenveertig kilometer van de luchthaven van Antalya. Het heerlijke Middellandse Zee klimaat zorgt voor  warme zomers en zachte winters.

Zee en strand. De zeebodem en de stranden van Goynuk bestaan uit fijne kiezelsteentjes, doch sommige stranden zijn opgespoten met fijn zand, wat vooral prettig is wanneer u hier verblijft met kinderen. Het zeewater is zeer zuiver en helder met een temperatuur van ongeveer zevenentwintig graden gedurende de zomermaanden.

Bereikbaarheid. Goynuk is makkelijk bereikbaar via de hoofdweg D400 en er is een regelmatige busverbinding naar Antalya en Kemer.

Bezienswaardigheden. Het dertig hectare grote Dinopark is een unieke tentoonstelling van levensechte en reusachtige dierenbeelden die de aarde miljoenen jaren geleden bewoonden. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier een hele dag doorbrengen; vermits het Dinopark ook een pretpark is. Er valt hier werkelijk van alles te beleven: een duik nemen in een van de drie zwembaden, een hapje eten en iets drinken op een terrasje of in een restaurant, bungeejumpen, trampolinespringen, een bezoek brengen aan het planetarium of de 7D bioskoop, … en ’s avonds kan u naar een van de shows of discotheken voor volwassenen terwijl de jongsten zich vermaken bij de kinderenanimatie.

Ook de unieke natuurlijke omgeving is een van de attracties van Goynuk: het indrukwekkende Taurus gebergte met zijn kliffen tot aan de zee geeft vorm aan het prachtige landschap. Wie graag de natuur aanschouwt moet beslist een uitstap maken naar de befaamde Goynuk Kanyon, waar u eventueel ter plekke duikersmateriaal kan huren om te duiken in de bergrivier. In de nabije omgeving kan u ook nog naar Phaselis, Paradise Bay, de berg Tahtali (met een kabelbaan tot op de top van de berg) en nog zoveel meer …

Kenmerken. De kustlijn is bezet met hotels, pensions en winkels. Residentiële villa’s en appartementen liggen ietsje verder van de zee nabij de bergen. De toeristische drukte blijft beperkt tot de hotelbuurt zodat de vaste inwoners hier geen hinder van ondervinden. Tijdens de wintermaanden is het in heel Goynuk bijzonder rustig. Goynuk is een geweldige plek voor wij houdt van een mooie en natuurlijke omgeving. De pijnbossen, sinaasappel- en granaatappelboomgaarden zorgen bovendien voor een heerlijk aroma in de lucht.

Vastgoed in Goynuk. Kopers van vastgoed in Goynuk zijn vooral gecharmeerd door de stilte, het mooie landschap en de natuurlijke omgeving. Het aanbod bestaat vooral uit villa’s en enkele appartementen, gelegen in goed onderhouden tuinen met zwembad en een mooie architectuur. De prijzen liggen rond het gemiddelde van de regio, ondanks het feit dat er bijna geen eigendommen beschikbaar zijn met zeezicht.

Meer weten
Kemer
Göynük

Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55