Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

Chamyuva is een vakantieoord dat op ongeveer tien kilometer ten westen van Kemer gelegen is. Chamyuva heeft een prachtige ligging: het ligt vlak aan zee en wordt omringd door het Taurusgebergte dat hier dicht begroeid is met dennenbomen. De kiezelstranden, meestal overdekt met een laag fijn zand, lopen zachtjes af in de zee die hier – zoals in de meeste badplaatsen aan de Turkse Riviera – kraakhelder is. 

In de buurt van het dorp zijn er heel wat bezienswaardigheden: de oude Romeinse stad Phaselis, de berg Tahtali, een beetje verderop Olympos en Cirali (waar u het wereldberoemde eeuwige vuur kan bezoeken) en Parasdise Bay. Het dorp bestaat eigenlijk uit twee delen: het toeristische deel en het residentiële deel. Ons vastgoedaanbod bestaat hier grotendeels uit villa’s en enkele appartementen. De prijs-kwaliteitsverhouding van vastgoed in Chamyuva is uitstekend.

Ligging en klimaat. Chamyuva is een dorpje met een bevolking van ongeveer 10.000 inwoners en is tien kilometer ten westen van Kemer gelegen; de afstand tot Antalya bedraagt zestig kilometer. In de Turkse taal betekend het woord Chamyuva “dennennest” en dat is geen toeval. Deze vallei wordt volledig omringd door met dennenbossen begroeide bergen tot aan de rand van de zee. Samen met de talrijke palmbomen en oleanders zorgen de dennenbomen voor een zuivere lucht met een heerlijk aroma. Het heerlijke Middellandse Zee klimaat zorgt voor  warme zomers en zachte winters.

Zee en strand. Het kiezelstrand van Chamyuva loopt zachtjes af in het heldere water en is op meerdere plaatsen opgespoten met fijn zand wat het bijzonder aantrekkelijk maakt voor families met kinderen. Het zeewater zelf is zeer zuiver en ’s zomers een aangename 26-28 graden warm.

Bereikbaarheid. Er is een regelmatige busverbinding met Antalya via de hoofdweg D400. Indien u naar Kemer wenst te gaan kan u het best een lokale taxi nemen; alhoewel dit natuurlijk ook mogelijk is per bus.

Bezienswaardigheden. De bekendste bezienswaardigheid in Chamyuva is Paradise Bay. In september komen heel wat vakantiegangers hier samen tegen zonsondergang om dit unieke natuurlijke schouwspel te bewonderen: door de aanwezigheid van ontelbare micro-organismen in het zeewater wordt het wateroppervlak bij het invallen van de nacht lichtgevend. 

Chamyuva is een geweldige plek voor wandelaars en cultuurliefhebbers: op loopafstand bevinden zich talrijke ruïnes en overblijfselen vanuit verschillende tijdperken die de geschiedenis van deze streek vertellen.

Kenmerken. Chamyuva is een rustig plaatsje, zowel voor vakantie als om permanent te leven. Er zijn geen lawaaierige discotheken en drukke toeristische toestanden. Diegenen die daarnaar op zoek zijn verblijven meestal in Kemer. Het dorp bestaat eigenlijk uit twee delen: het toeristische deel en het residentiële deel. De enkele hotels veroorzaken geen overlast voor de inwoners, die hoofdzakelijk werkzaam zijn in de toeristische sector.

Vastgoed in Chamyuva. De meeste mensen die ervoor gekozen hebben een villa aan te kopen in Chamyuva hebben dit in de eerste plaats gedaan vanwege de prachtige omgeving en de rust die het landschap hier uitstraalt. De prijs-kwaliteitsverhouding van vastgoed in Chamyuva is momenteel uitstekend: het aanbod is vrij groot maar door de schaarste aan beschikbare terreinen en de constante vraag van buitenlandse kopers zullen deze ongetwijfeld stijgen in de toekomst. 

Meer weten
Kemer
Camyuva

Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55