Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

Tosmur is een vrij nieuwe wijk op zeven kilometer ten oosten van Alanya gelegen. De zandstranden van Tosmur behoren tot de beste van de hele regio. De aantrekkingskracht van Tosmur zit vooral in het prachtige landschap en de fantastische omgeving. Citroen- en sinaasappelboomgaarden, een grot met een ondergronds meer, de Dimchay-rivier die hier in de Middelandse Zee uitmond en nog zoveel meer maken van Tosmur een zeer populaire bestemming. 

Voeg daarbij nog de goed onderhouden groene parken en de kinderspeeltuinen en u begrijpt waarom deze wijk met zijn diverse winkels en restaurants bijzonder gegeerd is onder buitenlanders. De meeste appartementen uit ons aanbod bevinden zich in residentiële complexen met een zeer uitgebreide infrastructuur: sauna, zwembad, fitness, picknick- en barbecuevoorzieningen, tennisbanen enzovoort.

Ligging. Tosmur is een nieuwe wijk op zeven kilometer ten oosten van Alanya gelegen en telt ongeveer 10.000 inwoners. De afstand tot Antalya bedraagt 145 kilometer.

Zee en strand. De kiezelstranden van Tosmur zijn goed uitgerust en behoren tot de beste van Alanya.

Bereikbaarheid. Om de 5 tot 10 minuten is er een regelmatige busverbinding met Alanya en op minder dan een kwartier bent u in het centrum. De luchthaven van Gazipaşa ligt op 35 kilometer afstand.

Bezienswaardigheden. Het mooie landschap en de natuurlijke omgeving zijn de belangrijkste aantrekkingspolen van Tosmur. De wijk strekt zich uit tussen de Middellandse Zee en het Taurusgebergte en de diverse citroen- en sinaasappelboomgaarden geven het geheel een kleurrijk tintje. Kortom een ideale plaats voor wie houdt van een mooi en natuurlijke decor. Aan de oever van de Dimchay rivier bevindt zich een unieke druipsteengrot met haar ondergrondse zoutmeer en eeuwenoude stalagmieten en stalactieten.

Kenmerken. De Dimchay bergrivier vloeit dwars door Tosmur en mondt hier uit in de zee. Aan de oever van de rivier is het heerlijk verpozen en vindt u diverse viskwekerijen, restaurants en picknickplaatsen. Voor wie de Middellandse Zee op een snikhete zomerdag niet voldoende afkoeling biedt is de ijskoude rivier een uitstekend alternatief. Het mooie Tosmur district is – mede dankzij de goed onderhouden parken - uitzonderlijk groen en ook de kleintjes komen hier aan hun trekken in de diverse speeltuinen. 

Ook op praktisch gebied is Tosmur een voltreffer: supermarkten, restaurants, cafés, souvenirwinkeltjes, apotheken, schoonheidssalons, … u vindt het hier allemaal. Voor wie op zoek is naar de betere restaurants en grote shopping centra is er de uitstekende busverbinding met Alanya.

Vastgoed. Als u besluit hier een woning aan te kopen komt u in een internationaal gezelschap terecht: Zweden, Noorwegen, Duistland, Rusland en nog een heleboel andere nationaliteiten zijn hier vertegenwoordigd. De moderne residentiële complexen bieden een uitgebreide infrastructuur. 

Naast de standaarduitrusting zoals een zwembad, sauna en fitness vindt u hier bovendien tennisvelden, zonnebanken, picknick- en barbecuevoorzieningen, pingpongtafels, speciale kinderzwembaden enzovoort. De nabijheid en zeer vlotte bereikbaarheid van Alanya centrum plus de grote vraag naar vakantiewoningen op de huurmarkt tijdens de zomermaanden zorgen voor een verhoogde belangstelling in vastgoed in deze wijk.

Meer weten
Alanya
Tosmur

Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55