Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

Oba is een prestigieuze wijk gelegen op vier kilometer afstand van het centrum van Alanya. Het Oba-strand werd bekroond met de internationaal erkende Blauwe Vlag onderscheiding; zeg maar een soort “keurmerk” voor stranden en jachthavens. In de nabijheid is er een openbare picknickplaats en natuurlijk de stad Alanya met zijn musea en historische bezienswaardigheden. 

In Oba zelf is zo ongeveer alles te vinden: shopping centra, de betere restaurants, speeltuinen voor kinderen, sportvelden, parken, en ja, zelfs een manege … Het vastgoed uit ons aanbod bestaat grotendeels uit appartementen in residentiële complexen van vier tot vijf verdiepingen. Nieuwe projecten zijn eerder zeldzaam in Oba, de wijk is namelijk bijna helemaal volgebouwd. De kwaliteit van de bestaande appartementen is echter zeer hoog en behoort tot de beste van de hele regio.

Ligging. De prestigieuze wijk Oba telt ongeveer 25.000 inwoners en ligt op vier kilometer van het centrum van Alanya. Antalya is vlot bereikbaar via de hoofdweg D400 en ligt op zo’n 140 kilometer afstand.

Zee en strand. Het strand van Oba is zeer goed uitgerust met ligbedden, parasols, toiletten, EHBO materiaal, vuilnisbakken, … en bovendien voorzien van een prima infrastructuur zoals strandbars en verschillende sportfaciliteiten (strandvolleybal, voetbal, …). De onberispelijke kwaliteit van het zeewater, de uitstekende staat van onderhoud en de uitgebreide voorzieningen zorgden er samen voor dat het strand van Oba onderscheiden werd met de fel begeerd Blauwe Vlag onderscheiding; het keurmerk voor stranden en jachthavens.

Bereikbaarheid. De luchthaven van Gazipaşa ligt op 35 kilometer afstand en is vlot bereikbaar met een speciale buslijn rechtstreeks naar het centrum van Alanya. Van daar uit is het nog ongeveer tien minuutjes naar Oba met de lokale busdienst. 

Bezienswaardigheden. De wijk Oba ligt slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van Alanya met zijn vele historische bezienswaardigheden en musea. Voor wie er eens een dagje met de auto op uit wil trekken is een bezoek aan de Dimchay druipsteengrot - met haar ondergrondse zoutmeer en eeuwenoude stalagmieten en stalactieten - die zich bevindt aan de oever van de gelijknamige rivier een absolute aanrader. In de buurt van de grot bevinden zich diverse viskwekerijen, restaurants en picknickplaatsen.   

Kenmerken. Oba is een van de meest prestigieuze wijken van Alanya. U vindt hier de betere shoppingcenters en de beste restaurants. De wijk is goed ontwikkeld en biedt een uitstekende infrastructuur: een prachtig drie kilometer lang strand, brede wandelboulevards, goed uitgeruste speeltuinen voor kinderen, sportvelden zoals voetbalvelden, basketbalpleinen en tennisbanen, parken met fonteinen en prachtige bloembedden, fiets- en wandelroutes enzovoort. Zelfs een manege en een bowlingcomplex ontbreken niet op het appel. 

Ook het befaamde shopping center Alanium bevindt zich op het grondgebied van de Oba-wijk. Behalve een uitgebreide keur aan boetieks en merkenwinkels vindt u hier eveneens een bioskoop, een kinderspeeltuin en diverse cafés en restaurants.

Vastgoed. De uitzonderlijke kwaliteit van de appartementen met hun rigide bouwkwaliteit en onberispelijke afwerking zorgt ervoor dat de Oba wijk zeer populair is onder de – vooral Europese - buitenlanders kopers. Voeg daarbij nog de uitstekende voorzieningen van de wijk en het is meteen duidelijk waarom Oba een van de meest prestigieuze districten van Alanya is. 

Het vastgoed uit ons aanbod bestaat grotendeels uit appartementen in residentiële complexen van vier tot vijf verdiepingen met een prima infrastructuur. Nieuwe projecten zijn eerder zeldzaam in Oba, de wijk is namelijk bijna helemaal volgebouwd.

Meer weten
Alanya
Oba

Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55