Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

De wijk Mahmutlar ligt op tien kilometer ten zuidoosten van Alanya. De kuststrook bestaat uit zowel zand- als kiezelstranden; die echter niet ideaal zijn voor een vakantie met kinderen vanwege de aanwezigheid van grote stenen in het water op sommige plekken. De voornaamste bezienswaardigheden zijn de Dimchay rivier en haar forelkwekerijen, de gelijknamige druipsteengrot met haar vele stalagmieten en stalactieten, en de ruïnes van de historische steden Laertes en Siedre. 

Mahmutlar is een jonge wijk in volle ontwikkeling en eerder geschikt voor vakantie dan permanent wonen. Het vastgoed aanbod bestaat vooral uit appartementen van een zeer hoge kwaliteit in grote residentiële hoogbouw complexen. Heel wat panden bieden rechtstreeks zeezicht en sommige liggen vlakbij het strand.

Ligging. Mahmutlar is een vrij jonge wijk gelegen op ongeveer 10 kilometer afstand ten zuidoosten van Alanya en telt ongeveer 30.000 inwoners. De afstand tot Antalya bedraagt 150 kilometer.

Zee en strand. De gehele kustlijn van Mahmutlar bestaat uit zand- en kiezelstranden. De zee is hier zoals bijna overal langs de Turkse Middellandse Zeekust kristalhelder en zeer zuiver; doch vanwege de aanwezigheid van soms grote stenen in het water op sommige plaatsen zijn de stranden niet overal even geschikt voor een zwempartijtje met kinderen.

Bereikbaarheid. Er is een regelmatige busverbinding tussen Alanya en Mahmutlar. De luchthaven van Gazipaşa ligt op zo’n dertig kilometer en de afstand tot Antalya bedraagt 150 kilometer.

Bezienswaardigheden. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Mahmutlar is de Dimchay druipsteengrot met haar ondergrondse zoutmeer en eeuwenoude stalagmieten en stalactieten; die zich bevindt aan de oever van de gelijknamige rivier. In de buurt van de grot bevinden zich diverse viskwekerijen, restaurants en picknickplaatsen. Ook de ruïnes van de oude steden Laertes and Siedre zijn een bezoek meer dan waard voor wie geïnteresseerd is

Kenmerken. Mahmutlar is een vrij jonge wijk in volle ontwikkeling en eerder geschikt voor vakantie dan permanent wonen. Voor grotere winkels, supermarkten, shopping centra, steedse ontspanningsmogelijkheden zoals bowling, bioscoop en de betere restaurants; zal u naar het nabijgelegen Alanya moeten gaan. In Mahmutlar zelf bevindt zich een mooi park met fonteinen, bloembedden en zitbanken; waar plaatselijke kunstenaars en ambachtslieden hun werk tentoonstellen.

Vastgoed in Mahmutlar. Het uitzonderlijke mooie landschap oefent een grote aantrekkingskracht uit op projectontwikkelaars en buitenlandse kopers die op zoek zijn naar een luxe appartement in een natuurlijke omgeving. Sinaasappelboomgaarden en bananenplantages geven kleur aan de prachtige berghellingen en vormen een mooi contrast met de azuurblauwe Middellandse Zee. Mahmutlar is echt een reuze plek voor natuurliefhebbers. 

Het aanbod aan woningen bestaat hoofdzakelijk uit appartementen van een zeer hoge kwaliteit in grote residentiële hoogbouw complexen met een uitgebreide infrastructuur. De ruime appartementen onderscheiden zich door hun uitstekende afwerking en bieden meestal frontaal zeezicht. Deze moderne complexen zijn ingebed in hun eigen – goed onderhouden – grote tuinen met zwembad en bevinden zich dikwijls vlakbij het strand.

Meer weten
Alanya
Mahmutlar

Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55