Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

Het centrum van Alanya is omringd door meerdere stranden die zich onderscheiden door hun zuiverheid en bieden de nodige voorzieningen om u een aangenaam verblijf te bezorgen. De stad zelf heeft ook heel wat te bieden. Zo is er de burcht van Alanya, het archeologisch museum, de oude moskeeën en de prachtige Damlataş druipsteengrot die echt wel een bezoekje waard is. Het leefklimaat in het centrum van Alanya is goed: Alanya is een groene stad met een uitgebreide infrastructuur waar het aangenaam vertoeven is.

Het vastgoedaanbod bestaat uit villa’s en residentiële complexen van uiteenlopende bouwjaren. In de kuststrook vindt u zowel oudere huizen als nieuwe residentiële complexen. Het merendeel van de villa’s is op de heuvels gesitueerd en iets verder weg van de zee. Alle woningen uit ons aanbod onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en perfecte afwerking.

Ligging. Het centrum van Antalya bevindt zich op een afstand van 130 kilometer en de luchthaven van Gazipaşa ligt op 45 kilometer. De stad is gelegen aan de hoofdweg D400 en de bevolking telt 285.000 zielen.

Zee en strand. De kuststrook van Alanya bestaat voor het merendeel uit zandstranden die goed uitgerust zijn met de nodige voorzieningen zoals parasols en ligzetels. De bekendste zijn het Cleopatra strand, het Damlataş strand en het Keykubat strand. Deze goed onderhouden stranden – waarvan sommige zelfs met de Blauwe Vlag bekroond zijn – onderscheiden zich door hun zuiverheid en de pracht van de hen omringende natuur.

Bereikbaarheid. Vanuit het busstation  – de otogar – is er een regelmatige busverbinding van en naar Antalya. Vanuit het centrum van Alanya naar de luchthaven van Gazipaşa en terug is er een speciale rechtstreekse busverbinding op regelmatige tijdstippen.

Bezienswaardigheden. Alanya is door de eeuwen heen een onderdeel geweest van verschillende rijken, zoals het Romeinse Rijk, het Ottomaanse Rijk, het Byzantijnse Rijk en het Seltsjoekse Rijk. Als gevolg daarvan zijn er heel wat bezienswaardigheden te vinden in en rond de stad, met als voornaamste trekpleister de burcht van Alanya (uit het Seltsjoekse tijdperk) die zich op een heuvel bevindt en Alanya als het ware in tweeën splijt. Ook het archeologisch museum, de oude moskeeën en de prachtige Damlataş druipsteengrot zijn echt wel een bezoekje waard.

Kenmerken. Alanya is de laatste jaren uitgegroeid tot een echte stad met alle voordelen die daaraan verbonden zijn. In het zakelijke centrum zijn alle belangrijkste banken, verzekeringsmaatschappijen en dergelijke vertegenwoordigd. Om de stad leefbaar te houden zijn alle industriële en hinderlijke activiteiten uit de binnenstad verbannen. Dit zorgt ervoor dat het echt wel goed vertoeven is in Alanya, ook in de stadskern. 

Voor een hapje en een drankje kan u terecht in een van de ontelbare restaurants. Dankzij het internationale karakter van de stad zijn zo ongeveer alle wereldkeukens vertegenwoordigd, van traditioneel Turks tot Europees en zelfs Aziatisch. Ook liefhebbers van Chinese restaurants komen hier dus aan hun trekken …

Alanya is een mooie stad met meerdere goed onderhouden parkjes en speeltuinen. Liefhebbers van het nachtleven zullen hier tijdens het seizoen zeker aan hun trekken komen in de talrijke bekende bars en nachtclubs.

Vastgoed in Alanya. De voordelen van vastgoed in Alanya zijn niet min: de panden zijn goed onderhouden, de stad biedt een uitstekende infrastructuur en is gelegen in een van de mooiste regio’s aan de Turkse Middellandse Zeekust. Bovendien bent u door de steeds stijgende vraag naar vastgoed verzekerd van een goede huuropbrengst of een vlotte wederverkoop. Het centrum van de stad bestaat zowel uit oudere gebouwen als nieuwe complexen. 

De recente complexen bieden een prima infrastructuur en bevinden zich op goed verzorgde terreinen. De ligging is meestal ideaal: scholen en grote supermarkten bevinden zich in de nabije omgeving en ook een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd dankzij het uitgebreide wegennet. 

Al onze panden zijn van hoge kwaliteit en degelijk afgewerkt, zowel aan de binnen- als buitenzijde. De residentiële complexen situeren zich langs de kustlijn. De meeste villa’s bevinden zich op de heuvels en zijn iets verder van het strand verwijderd, maar bieden dan weer wel een fantastisch uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee.

Meer weten
Alanya
Alanya Centrum

Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55