Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

Wat u allemaal moet controleren alvorens een woning te kopen. Een suggestie van de professional

Het kopen van uw eerste appartement is waarschijnlijk een van de belangrijkste keuzes waar u mee zal worden geconfronteerd in je leven. U moet diverse aspecten van het gebouw bekijken, omdat u een paar jaar na de aankoop niet met grote problemen wil geconfronteerd worden.

Om deze reden wil Tolerance Homes u adviseren en een aantal van de beste suggesties geven die u ooit zal horen over het aankoopproces van een huis.

Het eerste wat u moet overwegen bij het kopen van een woning is het gebied waarin de woning zich bevindt. Inzicht krijgen in de locatie kan betekenen dat u daar een beetje tijd in moet investeren om het gebied waar u geacht wordt te gaan wonen te leren kennen, of op zijn minst wat onderzoek te doen. Tegenwoordig hebben we verschillende technieken tot onze beschikking om deze kennis te vergaren. Enkel door het gebruik van onze telefoons kunnen we al heel wat informatie verzamelen, soms zelfs nog meer dan door op de plaats zelf te gaan kijken.

Onderzoek de markt: u moet er vrij zeker zijn van u de juiste prijs gaat betalen voor het juiste product. Daarom is het noodzakelijk de marktwaarde te onderzoeken. Je zou niet graag meer geld betalen voor iets dat niet zoveel waard is. Vandaar dat u zou moeten overwegen om het verzamelen van gegevens te laten uitgroeien tot een van de meest essentiële bezigheden tijdens de aankoop procedure. Een eenvoudige manier om de werkelijke waarde van een woning te begrijpen is om meer dan één onroerend goed te gaan bekijken om te begrijpen wat de algemene opinie is van de experts.

Vertrouw je makelaar. Je moet een persoon vinden die je kunt vertrouwen, een kantoor waarvan je gelooft dat het bekwaam en betrouwbaar is. Het is heel simpel om dit te weten te komen: kijk wat mensen zeggen over hen. Als ze veel klanten hadden betekent dit dat ze ook veel reviews hebben.

Een betrouwbare agent zal altijd het beste aan u voorstellen, want het is zijn eerste plicht te zorgen voor een mooie toekomst van de mensen in de belangrijkste omgeving van ons leven: onze huizen.

Laten we nu veronderstellen dat u een appartement hebt gevonden. Het ziet er echt uit als datgene waar je altijd van gedroomd hebt en al uw geliefden voelden zich meteen thuis toen ze voor de eerste keer binnen kwamen.

Wat je nodig hebt om zeker te zijn van je keuze zijn paar kleine aspecten zoals:

De faciliteiten: vergewis u van de nabijheid van de faciliteiten die u moet gebruiken, zoals vervoer, scholen, een ziekenhuis, een sportschool. Neem wat tijd en controleer het gebied. U kunt uw huis niet verplaatsen zodra je het gekocht hebt. En als het niet dicht bij een aantal bijzondere faciliteiten ligt die u dagelijks nodig heeft kan dit gewoon een groot  vervelend iets zijn voor iemand in je familie en zou dit bovendien voor nutteloze extra kosten kunnen zorgen.

Ouderdom van het gebouw: deze eenvoudige gegevens kunnen u veel informatie geven. Probeer u voor te stellen hoeveel geld u moet uitgeven om moderne beveiligingssystemen te laten installeren in het huis of de flat die voldoen aan de nationale en internationale regels. Dit betekent soms een verminderde kwaliteit van het gebouw die in noodgevallen uw veiligheid kan bedreigen.

Stand volgens de zon: Bijvoorbeeld, als het gebouw is gericht op het zuiden van uw flat, dan zal dat deel van uw huis de zon krijgen voor bijna de hele de dag. Terwijl, als het een verkeerde positie heeft, dan betekent dat meer onkosten en minder licht in de flat en dit zal waarschijnlijk een nadelige invloed hebben op uw gemoed ook.

Een object te koop moet de juiste waarde hebben, maar ook de juiste kwaliteitsnormen, dat is waarom je het meeste uit uw eerste aankoop zou moeten krijgen.

Uw toekomstige flat van uw toekomstige huis is eerst en vooral een investering voor uw leven, als je beslist om hier te gaan wonen met uw geliefde moet u de mooiste omgeving voor hen uitkiezen. Aan de andere kant, als je een woning van hoge kwaliteit koopt heeft u altijd een dikke investering onder uw voeten die altijd een verzekering voor uw toekomst zal zijn.

We zullen blij zijn om u altijd te helpen om het beste onroerend goed in Turkije te vinden.

Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55