Prijzen in

 • RUB Russian Ruble
 • USD United States Dollar
 • EUR European Euro
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound

Het interview met de directeur van Tolerance, Sergey Volchenkov; voor de webportal Antalyatoday.ru

Hoe kan u uw eigendom in Turkije op de juiste manier verkopen?

De vraag hoe men zijn onroerend goed in Turkije goed en veilig kan verkopen heeft betrekking op veel van onze lezers. Welke risico's en valkuilen kan dat inhouden? Hoe kan men fouten voorkomen en alles doen op de juiste manier? Hoe kan men een goede deal maken en voorkomen dat men van buitensporige belastingen en heffingen moet gaan betalen?

We bespreken dit onderwerp met Sergey Volchenkov, directeur van Tolerance. 

Hallo Sergey! Buitenlanders in Turkije kopen niet alleen, ze verkopen ook hun appartementen en villa's. Er zijn tal van aanbevelingen over hoe men "correct kan kopen", en welk advies zou je geven aan degenen die vragen hoe men onroerend goed "correct kan verkopen" in Turkije?

Hallo! Mensen verkopen woningen in Turkije om verschillende redenen: iemand wil een groter appartement, of net het tegenovergestelde vinden, iemand verhuist naar een andere stad of een ander land, sommige mensen hebben gewoon geld nodig, of ze kunnen niet vaak genoeg met vakantie komen naar hun Turks landhuis als ze zouden willen.

Hoe kan men zijn Turks vastgoed verkopen en een goede deal maken?

De verkoop van buitenlands onroerend goed is een heel ingewikkeld proces met vele nuances en valkuilen. Om alle details duidelijk te maken en te voorkomen dat je fouten maakt dien je absoluut contact op te nemen met vastgoed professionals in de regio waar uw woning zich bevindt.

Een succesvolle verkoop hangt vooral af van de makelaar. Het is de juiste keuze van een makelaar dat u zal behoeden van fouten en teleurstellingen.

Een professionele makelaar zal het volgende niet doen:

- U loze beloften geven over hoe snel hij uw villa of appartement zal verkopen;
- U op alle mogelijke manieren beperken, waardoor u een exclusieve overeenkomst tekent die geen enkele verantwoordelijkheid op het bureau legt, maar wel op hetzelfde moment het hen mogelijk maakt om uw woning in de database in te voeren - met de kans om te verkopen.

Een professioneel bureau moet het volgende doen:

- U voorzien van alle relevante informatie over de huidige toestand van de vastgoedmarkt;
- U in detail adviseren over de wetten, met inbegrip van de fiscale wetgeving, zodat u niet alleen weet hoe correct te verkopen, maar ook hoe het geld naar het buitenland over te dragen zonder verliezen te lijden als gevolg van belastingen;
- En, belangrijker nog natuurlijk, u adviseren over de beste, op het huidige moment, verkoopprijs voor het pand.

Alles bij elkaar is het van belang u niet te laten leiden door loze beloftes en dromen die alleen maar zullen leiden tot het verlies van tijd en teleurstelling, en is het belangrijk om te handelen op basis van de marktsituatie.

Hoe kan Tolerance assistentie verlenen in deze zaak?

Door zijn ervaring en vergaarde kennis, het brede netwerk van partners en het reclamebudget, zal Tolerance u helpen om uw vastgoed zo snel mogelijk te verkopen en aan een reële waarde. Wij geven enkel realistische voorspellingen gebaseerd op de kennis van de huidige vraag en aanbod situatie in de regio Antalya.

Medewerkers van ons bedrijf zullen u alle nuances van de wetgeving uitleggen, de verkoop procedure, de belasting op verkopen, enz. om u te beschermen tegen mogelijke problemen en moeilijkheden.

Sergey, vertel ons eens wat meer over uw bedrijf.

Tolerance werkt reeds in de Turkse vastgoedmarkt sedert 15 jaar. De medewerkers van het bedrijf spreken 10 talen. We hebben partners in vele landen van Europa en het Midden-Oosten. De klantenkring en het brede netwerk van agenten vormen de basis en geven ons het nodige vertrouwen, zelfs in deze moeilijke tijd voor alle landen.

De website van Tolerance in het Russisch, Arabisch, Engels, Farsi en Nederlands wordt terecht beschouwd als de beste in Turkije, en dit is erg belangrijk, omdat de lijst van de regio's waar er vraag is naar Turkse vastgoed sterk is veranderd.

15 jaar werkervaring is een serieuze periode. Waarop is het succes van uw bedrijf gebouwd?

De succesformule van ons bedrijf is de integriteit en de volledige transparantie van het werk. En, als gevolg daarvan, honderden positieve referenties van klanten uit verschillende landen. Wij publiceren alle verwijzingen met hun contactgegevens, dan kunt u contact opnemen met een van hen en zelf vaststellen dat onze woorden waar zijn.

Dus, als u uw onroerend goed snel en winstgevend wenst te verkopen in Turkije; neem dan contact met ons op.

Dank u, Sergey, en we wensen je veel geluk!


Heeft u vragen? Bel ons!

Sergiy Volchenkov - Directeur
Sergiy Volchenkov
Directeur
+90 242 606 11 55